HEJA LIVET X IT’S PLEAT

 

heja livet introducerar helt ny mötesplats på h&m’s nya café it’s pleat.

februari 2019

behov:

It’s PLEAT kontaktar Heja Livet och önskar öka varumärkeskännedom på ett inspirerande sätt samt ökad trafik. I nätverket ser vi även att många idag som är egenföretagare inte har kontor. De saknar en naturlig mötesplats för att kunna jobba och träffa likasinnade. En plats där man kan äta gott, jobba ostört men fortfarande vara mitt i där det händer. 

samarbetspartner:

It’s PLEAT är H&M’s nya café på Drottninggatan i Stockholm City som öppnade i november 2017. Cafét representerar en välförtjänt paus i en lugn och välkomnande miljö, och står för värderingarna ekologiskt, närodlat och healtyish.

vår lösning:

Från och med den 12 februari kommer tisdagskvällarna kl 17.00 - 20.00 på Drottninggatan att handla om systerskap, samhörighet och solidaritet. Under parollen Come sit with us kommer det att anordnas mingel, workshops och paneler med inspirerande gästtalare. Avsikten är dels att främja kreativitet och kunskapsutbyte mellan kvinnor men också att bygga gemenskap, och lyfta It’s PLEAT som en inspirerande mötesplats.

resultat:

Konceptet startade med ett panelsamtal på temat gemenskap med Susanne Najafi och Sara Wimmercrantz från Backing Minds, Lovette Jallow, Action4Humanity och Tea Malmegård, kock och matinfluencer, med platser som sålde slut direkt.

Sex tisdagar med följande teman; Skriv-kurs med författarna och influencers Flora Wiström och Yrsa Keysendal, socialt entreprenörskap och hur du uppnår dina drömmar med sociala entreprenören, teknikexperten och innovatören Siduri Poli, mediatation och inre hälsa med influencer Josefin Dahlberg, integration och mångfald på arbetsmarknaden med Dea Ahlenius, VD och grundare för Jobbentrén, matentreprenören och kokboksförfattaren Siri Barje samt tech och programmering med Technigo/Tjejer Kodar.

Alla tisdagar kommunicerades i Heja Livets kanaler och kvällarna hade mellan 10-30 stycken deltagare per kvälll.

heja livet production:

Konceptutveckling * Projektledning * Event * Genomförande på plats * Utveckling och skapande av content * Produktionsledning * PR

pleat-heja-livet-1 (kopia2).jpg