HEJA LIVET x odd molly

ett samarbete med klädmärket Odd Molly, med kvinnligt entreprenörskap i fokus.

Aim for the Horizon, september 2018

Aim for the Horizon handlar om att främja och lyfta kvinnligt entreprenörskap, och att uppmana och utmana fler att våga drömma stort och gå sin egen väg! Vi vill visa mångfalden bland dagens kvinnor, deras olika karriärer och livsval samt ge tillbaka till de som vi tycker är förebilder idag. Odd Molly, som alltid uppmuntrar kvinnor att följa sina drömmar är huvudpartner i detta koncept, och vi är otroligt glada att de vågade vara annorlunda och göra detta med oss.

I Heja Livet har vi lärt känna Sofie Johansson, skeppare och grundare till Loving Sailing, som är en inspirerande förebild som bryter normen om kvinnor på havet. Under en vecka i september kastade vi loss och seglade med Sofie och Odd Molly i det adriatiska havet tillsammans med 9 kvinnliga förebilder. Varje dag utmanades gruppen i hjärtefrågor som psykisk hälsa, sårbarhet, kroppsaktivism, ekonomi och hållbarhet.

 
 
 
 

DELTAGARE:

Sofie Johansson (Loving Sailing), Filippa Orback (Odd Molly), Victoria Carlsson (Denjo Dogs), Sandra Stadelmann (digital nomad), Mikaela Åkerman (journalist), Katarina Gospic (hjärnforskare), Kim Gynnerstedt (HER Global Network), Linda-Marie Nilsson (författare/YouTuber), Elinor Samuelsson (interaktionsdesigner), Agnes Maltesdotter (fotograf), Alexandra Kentsdottir (filmkreatör) och Carro Levy (Heja Livet).