Come Sit With Us - Tjejer kodar

Den 21/5 bjuder Technigo /Tjejer kodar in till en härlig kväll tillsammans med oss på It's Pleat, Drottninggatan 56 i Stockholm klockan 17.00 till 20.00 - Come Sit With Us!

Kvällen är till för dig som är nyfiken på att jobba med programmering och teknik samt hur man når dit - Oavsett bakgrund!

4 inspirerande kvinnor kommer under kvällens gång dela med sig av berättelser om resan dit de är idag och vad de arbetar med inom branscher som mode, spel, byråer och konsultföretag.

Bland annat får ni möta Annie Thorell, grundare och CTO för nystartade It's Re:Lease, en tjänst med syfte att förändra modeindustrin. Vi får höra hur Cecilia Wong gick från att vara yogalärare till att arbeta som programmerare på Comprend. Lyssna till Emelie Sidensiö som delar med sig av sina erfarenheter hur det är att arbeta med ett av världens största spel; Minecraft samt träffa Amelie Hellners, VD och programmerare på Haj Agency.

Kvällen (som kommer att hållas på engelska) modereras av Hanna Pettersson, grundare av Tjejer Kodar och Technigo samt Annika Ekström, teamledare och programmerare på SeenThis.

Läs mer om eventet på länken här: https://www.facebook.com/events/2366670713569610/

(Fri Entré men begränsat antal platser)

tjejerkodar.png
Caroline Levy