om oss

 

Heja Livet föddes hösten 2014 ur nyfikenheten av att se vad som händer när vi samlar kvinnor i ett gemensamt rum. Det som skapades blev något större, något som kom att förändra människors liv. Med värderingar som bottnar i systerskap, trygghet och öppenhet engagerar och skapar Heja Livet sammanhang för kvinnor. Det är ett socialt nätverk, en kommunikationsplattform och ett supportforum, som behandlar och förmedlar inom kategorier som hälsa, karriär, psykisk ohälsa, personlig utveckling med mera. Vi lyfter aktivt kvinnor i olika skeden i livet, bryter tabun och värnar om ett sunt klimat kvinnor emellan; från en personlig vinkel till en samhällsnivå.

 

 
 
carro.jpg

Carro Levy - VD

Född och uppvuxen i Stockholm med en lång bakgrund inom PR och kommunikation. Varit en del av Heja Livet från start och blir för varje dag hänförd och berörd inför att få vara en del av kvinnors mod, styrka och sårbarhet. Carro har en förkärlek till det skrivna ordet, lever för god mat, nära och kära - gärna i kombination, samt tillber Zlatan och solen. Är både en doer och dreamer, som alltid försöker lyfta blicken och lyssna på magen. 

emme.jpg

Emely Crona Stenberg - Creative director

33 år från Skåne men bosatt i Stockholm. Hon har en bakgrund inom PR/Marknad med erfarenhet av projektledning och sälj. Utbildad florist med skrivardrömmar och en stor kärlek till livet, mat och skratt!

marie.jpg

Marie andersson - SALES MANAGER

Hon är en driven egenföretagare med över 10 års erfarenhet inom nöjes- och kulturbranschen, där hon jobbat med några av de största festivalerna och musikscenerna i Sverige. Marie är nu en del av Heja Livet och jobbar med samarbeten, partners och att sätta koncept för att ta Heja Livet vidare. Hon älskar att få jobba med kvinnor. Att få sammanföra varumärken med varandra och tillsammans skapa magiska upplevelser. Utöver hennes musikintresse lägger hon stor del av sin tid i sin silversmedsstudio där hon skapar smycken.