HEJA LIVET x PRISJAKT & BÖRSHAJEN

hur enkel planering förbättrar din ekonomi

 

Nu kan vi äntligen presentera vårt senaste koncept Tänkonomi – en webbserie om hållbart konsumerande och sparande tillsammans med Börshajen och Prisjakt Sverige. Syftet är att inspirera kvinnor till att bli mer medvetna om sin ekonomi.

 
 

Detta är Tänkonomi, en webbserie i fyra delar med olika fokusområden inom ekonomi. Seriens huvudperson och programledare är Andra Farhad, grundare av och VD på Börshajen. Hon gick med i Heja Livet på den tiden då det bara var 3 000 medlemmar och har sett gruppen växa till att vara den inspirerande mötesplats för hundratusen kvinnor som den är idag. Vi är så glada att Andra är med och sprider sitt budskap om att alla kan och att det aldrig är för sent att komma igång med att tänka smart kring sina pengar.


I avsnitt #1 gästas vi Elin Helander, kognitionsvetare på Dreams, som pratar om psykologin bakom konsumtion och varför vi oftare konsumerar när vi borde spara.


I avsnitt #2 är frida bratt, sparekonom från nordnet med och svarar på frågor om man som ostrukturerad ändå kan börja spara, hur snabbt man kan göra en förändring, enkela tips på en budget och varför man kan likna sparande med att gå till gymmet.

Filmproduktion av fantastiska Kentsdottir Art & Production
Hoppas ni får inspiration att förbättrar er ekonomi idag och för er framtid.